Partnerji

Partnerji

YCM: Podjetje Yeong Chin Machinery Industries Co. Ltd (YCM) je bilo ustanovljeno leta 1954 in je specializirano za izdelavo CNC strojev. Stroji YCM so po vsem svetu priznani za vrhunsko natančnost, izjemno togost in izjemno zanesljivost. Danes obstaja več kot 70 znamk in modelov, ki izpolnjujejo različne zahteve industrije. Z več kot 60-letnimi izkušnjami pri izdelavi obdelovalnih strojev je YCM vzpostavil trdne temelje na področju strojev.

fanuc_sysint2

FANUC se ponaša s skoraj 60-letnimi izkušnjami v razvoju naprav za numerično krmiljenje, več kot 22,5 milijoni izdelkov po vsem svetu in več kot 6000 zaposlenimi, ter je tako eden vodilnih globalnih proizvajalcev na področju industrijske avtomatizacije. Naj gre za industrijske robote, sisteme CNC, žično erozijo, stroje za injekcijsko brizganje ali vertikalne obdelovalne centre, nič jim ni ljubo bolj kot avtomatizacija. Zanesljivost njihovih robotov je 99.99%.

taiwan_takisawa_logo

Prvotni izdelovalec stružnic za motorje, Taiwan Takisawa je vzpostavil svoje tehnične zmogljivosti s sodelovanjem s podjetjem Takisawa Machinery Company na Japonskem. Skupna prizadevanja so postavila trdne temelje za visoko usposobljene strokovnjake. Z dolgoletnimi izkušnjami in vrhunskim strokovnim znanjem za proizvodnjo, lahko tako dosežejo vrhunsko kakovost izdelkov, ki so priznani na svetovnem trgu. Taiwan Takisawa je specializirano podjetje za proizvodnjo preciznih strojev in PCB (Printed Circuit Board) vrtalnikov za domače in mednarodne trge.

1170x460-toheight-90-po_ly_gim_logo_hd

Po Ly Gim Machinery Co. Ltd je bil ustanovljen leta 1978. V zgodnji fazi je izdeloval konvencionalne stružnice. Po vzhodnoazijski finančni krizi leta 1997 je predsednik Kua-Chin-whei vodil ekipo za raziskave in razvoj, da bi oblikoval edinstvene izdelke z visoko tehnologijo. Predsednik Kua-Chin-whei in njegova ekipa sta s svojimi neprestanimi prizadevanji opustili stereotipne mehanske koncepte in zgradili popolnoma nove švicarske CNC stružnice z odlično kakovostjo.

takisawa_small

Podjetje TAKISAWA je nastalo leta 1922 kot proizvajalec obdelovalnih strojev in ga že vse od takrat odlikuje strasten in dinamičen značaj. Podjetje danes na podlagi bogatih izkušenj in 90-letne tradicije odličnosti zagotavlja pestro ponudbo inovativnih in tehnološko naprednih izdelkov.
Ponudba obsega konvencionalne stružnice in CNC obdelovalne stoje, npr. CNC-stružnice, centre za strojno obdelavo, vrtalne centre ter sofisticirane FA-celice in FA-sisteme.